2013. december 26., csütörtök

*Unholy* The story of the Deviant [ Ashley Purdy FF. ]

Sziasztok!
Ismét itt, ezúttal már az új történetemnek a prológusával! Egy számotokra talán ismeretlen férfiról szóló fanfiction lesz. A kedvenc együttesemből merítettem ihletet, a nevük Black Veil Brides és amint azt a címben is olvashattátok, Ashley Purdy-ről fog szólni, a basszusgitárosról.

Íme hát:
Prológus

Amber Roth 26 éves, rendezvényszervezőként dolgozik. Legjobb barátja Christian, egy híres bandában dobol, melyet úgy hívnak Black Veil Brides. Időről időre a banda többi tagjával is jó barátokká váltak, egy ember kivételével. Ashley Purdy 30 éves, a banda basszusgitárosa. Egy megmagyarázhatatlan oknál fogva képtelenek jól kijönni Amberrel. Folyamatosan veszekednek. Egészen addig, amíg egy nem várt látogatás a lány lakásán, mindent megváltoztatott vele kapcsolatban. Ekkor Ashley, meggondolatlanul egy mocskos játékba kezdve mindent felforgat maga körül és csakis egy cél vezérli, a lány. Hogy ezek után mi fog történni velük? A játék végén kiderül...


Nos tehát ő lett volna a prológus, remélem felkeltette az érdeklődéseteket! Valójában azért döntöttem úgy, hogy itt is, a blogspot-on is publikálom, mivel szerintem meglehetősen hasonlítani fog az eddigi műveimhez, amelyeket már olvastatok és több pozitív visszajelzést is küldtetek róluk. Szóval remélem tetszeni fog! Az "itt is" kifejezést nem véletlenül használtam, mivel ez eredetileg egy angol nyelvre lefordított történetemnek az átírása lesz. Van egy angol oldalam ahova szintén ilyen FF-ket töltögetek fel, azonban nem magyar, hanem angol nyelven. Akit érdekel az oldal, szívesen linkelek neki, de úgy gondolom ide most nem tenném ki.
Remélem kíváncsiak vagytok az első részre, amint tudom hozom!

Ui.: mielőtt elfelejteném, egy külön oldalt szántam erre a történetre, tehát egy másik blogra fogom feltölteni a részeket, amit hamarosan linkelek Nektek! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése